Ons bedrijf en waar we voor staan
 
Daltec Automatisering BV, opgericht in 1996, is een all-round automatiseerder voor het MKB en overheid.

Wij leveren, zoals wij dat noemen, laagdrempelige automatisering. Dat betekent inzichtelijke tarieven, duidelijke afspraken en dat we minstens zo bereikbaar zijn voor kleine ondernemers als voor grote. Wij pretenderen niet dat wij goedkope en betaalbare oplossingen en diensten leveren; wij bepalen niet wat voor u betaalbaar is, dat doet u zelf. Duidelijke taal, oplossingsgericht denken, een pragmatische aanpak en nuchter zakendoen: dat is onze werkwijze.

Met meer dan 600 klanten en 9 medewerkers zijn we geen grote automatiseerder, maar een kleinschalige onderneming met korte lijnen; wij geloven niet in accountmanagers, maar in mensen die zelf uitvoeren wat ze verkopen. Hoe het kan dat we met relatief weinig medewerkers zoveel klanten beheren? Lees de cases en vind uit waarom Daltec Automatisering bij u kan passen.
Missie en visie

De missie van Daltec Automatisering is het all-round automatiseren van haar klanten, wat voor klant dit ook betreft. Voor iedere klant heeft Daltec Automatisering een oplossing.eze staan vermeld bij onze diensten.
Daltec Automatisering helpt Zorggroep Leveste Middenveld bij e-mailmigratie
 
Vier grote zorginstellingen in Drenthe fuseerden in 2009 tot de Zorggroep Leveste Middenveld. Dat had niet alleen organisatorische gevolgen, maar ook op het gebied van ICT waren veranderingen noodzakelijk. Zo moest er een nieuw e-mailsysteem komen op basis van Microsoft Exchange en werden de twee ziekenhuizen als elkaars failover ingericht.
Daltec Automatisering levert complete ICT-infrastructuur aan Vision Food

Als er een nieuw bedrijf wordt opgericht, moet er veel worden geregeld, waaronder de ICTinfrastructuur. Vision Food zag vlak voor de zomer van 2012 het levenslicht en wilde vanaf dag één beschikken over minimaal vijf werkplekken, Voice-over-IP en andere ICT-oplossingen. Daltec Automatisering wist de wensen van Vision Food binnen de gestelde tijd te realiseren.
Daltec Automatisering verzorgt voor Pro Facto werkplekken uit de cloud

De medewerkers van het bestuurskundig en juridisch onderzoeksbureau Pro Facto werken door heel Nederland. Om zo flexibel mogelijk te kunnen werken en vanaf iedere plek met ieder willekeurig apparaat bij de bedrijfsinformatie te kunnen, werd er gekozen voor werkplekken uit de cloud: Werkplek Online van Daltec Automatisering.