Partners
Om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij met partners. We hebben in de afgelopen jaren samenwerking gezocht en deze geïntensiveerd. Ondertussen hebben we een betrouwbaar en stabiel netwerk van partners die we aan onze klanten kunnen toevertrouwen. We laten ze graag kennis met u maken.
 dob
De Online Backup- Door groeiende vraag naar betrouwbare en solide backup-oplossingen is DOB geboren. En niet zonder succes: DOB is een van de meest snelgroeiende ICT bedrijven binnen de holding en heeft al veel tevreden klanten.
publicip

Public IP- levert Full Service internetdiensten voor bedrijven en overheid. Met een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is, realtime domeinregistratie- en verhuizingssyteem, volledig geautomatiseerd hosting systeem en veel andere state-of-the art systemen zijn wij een high-end provider voor high-end toepassingen.

http://www.publicip.nl/
 ttnoord
Telematica Team Noord -bestaat uit een team van specialisten op het gebied van
Telecommunicatie, Datanetwerken, Glasvezeltechniek en Infrastructuren.
Daltec Automatisering helpt Zorggroep Leveste Middenveld bij e-mailmigratie
 
Vier grote zorginstellingen in Drenthe fuseerden in 2009 tot de Zorggroep Leveste Middenveld. Dat had niet alleen organisatorische gevolgen, maar ook op het gebied van ICT waren veranderingen noodzakelijk. Zo moest er een nieuw e-mailsysteem komen op basis van Microsoft Exchange en werden de twee ziekenhuizen als elkaars failover ingericht.
Daltec Automatisering levert complete ICT-infrastructuur aan Vision Food

Als er een nieuw bedrijf wordt opgericht, moet er veel worden geregeld, waaronder de ICTinfrastructuur. Vision Food zag vlak voor de zomer van 2012 het levenslicht en wilde vanaf dag één beschikken over minimaal vijf werkplekken, Voice-over-IP en andere ICT-oplossingen. Daltec Automatisering wist de wensen van Vision Food binnen de gestelde tijd te realiseren.
Daltec Automatisering verzorgt voor Pro Facto werkplekken uit de cloud

De medewerkers van het bestuurskundig en juridisch onderzoeksbureau Pro Facto werken door heel Nederland. Om zo flexibel mogelijk te kunnen werken en vanaf iedere plek met ieder willekeurig apparaat bij de bedrijfsinformatie te kunnen, werd er gekozen voor werkplekken uit de cloud: Werkplek Online van Daltec Automatisering.