Zorgeloos de cloud in
cloud-werkplek-hosted-desktop
U kiest voor een cloud oplossing als u maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en vaste kosten per maand wilt. Cloud oplossingen zijn bijvoorbeeld Office 365 en de Private Cloud van Daltec Automatisering. In onze Private Cloud kunt u diensten afnemen zoals Werkplek Online en Hosted Exchange. Ook kunt u een op maat gemaakte server bij ons huren, bijvoorbeeld voor uw ERP software.
Onze Private Cloud voldoet aan de meeste Nederlandse wetgeving (zoals WFD). Uw gegevens zijn in het TCN Datahotel in Groningen gehuisvest. Uw gegevens worden dagelijks op de backup gezet en 24/7 door ons beheerd.
Office 365 is ideaal voor bedrijven die altijd en overal willen beschikken over E-Mail en bestanden, eventueel gekoppeld aan een on-premise oplossing (servers bij u op kantoor). Office 365 wordt geleverd vanaf € 3,85 per gebruiker per maand. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Cloud diensten.
Daltec Automatisering helpt Zorggroep Leveste Middenveld bij e-mailmigratie
 
Vier grote zorginstellingen in Drenthe fuseerden in 2009 tot de Zorggroep Leveste Middenveld. Dat had niet alleen organisatorische gevolgen, maar ook op het gebied van ICT waren veranderingen noodzakelijk. Zo moest er een nieuw e-mailsysteem komen op basis van Microsoft Exchange en werden de twee ziekenhuizen als elkaars failover ingericht.
Daltec Automatisering levert complete ICT-infrastructuur aan Vision Food

Als er een nieuw bedrijf wordt opgericht, moet er veel worden geregeld, waaronder de ICTinfrastructuur. Vision Food zag vlak voor de zomer van 2012 het levenslicht en wilde vanaf dag één beschikken over minimaal vijf werkplekken, Voice-over-IP en andere ICT-oplossingen. Daltec Automatisering wist de wensen van Vision Food binnen de gestelde tijd te realiseren.
Daltec Automatisering verzorgt voor Pro Facto werkplekken uit de cloud

De medewerkers van het bestuurskundig en juridisch onderzoeksbureau Pro Facto werken door heel Nederland. Om zo flexibel mogelijk te kunnen werken en vanaf iedere plek met ieder willekeurig apparaat bij de bedrijfsinformatie te kunnen, werd er gekozen voor werkplekken uit de cloud: Werkplek Online van Daltec Automatisering.