Consultancy
not-having-pointless-meetings
Wij menen dat ICT voor u geld moet besparen of zelfs geld moet opleveren. Meestal wordt dit vergeten. Wist u dat 20% van het totale ICT budget bij bedrijven en instellingen verloren gaat aan misinvesteringen? Hoe groot of klein uw organisatie ook is, wij vinden het belangrijk hierbij stil te staan en zodoende dit bij uw organisatie te voorkomen.

De consultant stelt aan de hand van uw eisen en wensen een portfolio op en maakt daarvan een analyse. Door veel marktkennis en ervaring uit het veld weten wij een gedegen advies te maken. Op aanvraag hebben wij hiervan referenties.

U kunt de consultant gebruiken voor de selectie van nieuwe software of IT systemen, maar ook voor complexe problemen en algemene vraagstukken. Doordat wij merkonafhankelijk zijn, zijn we een neutrale partij bij de selectie van hard- en software.
Daltec Automatisering helpt Zorggroep Leveste Middenveld bij e-mailmigratie
 
Vier grote zorginstellingen in Drenthe fuseerden in 2009 tot de Zorggroep Leveste Middenveld. Dat had niet alleen organisatorische gevolgen, maar ook op het gebied van ICT waren veranderingen noodzakelijk. Zo moest er een nieuw e-mailsysteem komen op basis van Microsoft Exchange en werden de twee ziekenhuizen als elkaars failover ingericht.
Daltec Automatisering levert complete ICT-infrastructuur aan Vision Food

Als er een nieuw bedrijf wordt opgericht, moet er veel worden geregeld, waaronder de ICTinfrastructuur. Vision Food zag vlak voor de zomer van 2012 het levenslicht en wilde vanaf dag één beschikken over minimaal vijf werkplekken, Voice-over-IP en andere ICT-oplossingen. Daltec Automatisering wist de wensen van Vision Food binnen de gestelde tijd te realiseren.
Daltec Automatisering verzorgt voor Pro Facto werkplekken uit de cloud

De medewerkers van het bestuurskundig en juridisch onderzoeksbureau Pro Facto werken door heel Nederland. Om zo flexibel mogelijk te kunnen werken en vanaf iedere plek met ieder willekeurig apparaat bij de bedrijfsinformatie te kunnen, werd er gekozen voor werkplekken uit de cloud: Werkplek Online van Daltec Automatisering.