Migraties
ftp icon
Als u uw huidige automatisering gaat (laten) vervangen, uitbreiden of ombouwen heeft dat veel gevolgen voor uw organisatie. De automatiseerder speelt een grote rol in het ondersteunen en begeiden van migraties. Wij vinden kennis en ervaring belangrijk, maar respect voor de bestaande omgeving is minstens zo belangrijk om tot een goede migratie te kunnen komen.

Door migraties op klein en groot niveau uit te voeren zijn we absoluut specialist in dit vakgebied geworden en worden we regelmatig door collega-automatiseerders gevraagd om migraties uit te voeren. Bij de cases zult u in de nabije toekomst praktijkvoorbeelden hiervan vinden.
Daltec Automatisering helpt Zorggroep Leveste Middenveld bij e-mailmigratie
 
Vier grote zorginstellingen in Drenthe fuseerden in 2009 tot de Zorggroep Leveste Middenveld. Dat had niet alleen organisatorische gevolgen, maar ook op het gebied van ICT waren veranderingen noodzakelijk. Zo moest er een nieuw e-mailsysteem komen op basis van Microsoft Exchange en werden de twee ziekenhuizen als elkaars failover ingericht.
Daltec Automatisering levert complete ICT-infrastructuur aan Vision Food

Als er een nieuw bedrijf wordt opgericht, moet er veel worden geregeld, waaronder de ICTinfrastructuur. Vision Food zag vlak voor de zomer van 2012 het levenslicht en wilde vanaf dag één beschikken over minimaal vijf werkplekken, Voice-over-IP en andere ICT-oplossingen. Daltec Automatisering wist de wensen van Vision Food binnen de gestelde tijd te realiseren.
Daltec Automatisering verzorgt voor Pro Facto werkplekken uit de cloud

De medewerkers van het bestuurskundig en juridisch onderzoeksbureau Pro Facto werken door heel Nederland. Om zo flexibel mogelijk te kunnen werken en vanaf iedere plek met ieder willekeurig apparaat bij de bedrijfsinformatie te kunnen, werd er gekozen voor werkplekken uit de cloud: Werkplek Online van Daltec Automatisering.