Netwerkbeheer

netwerk

U wilt kunnen beschikken over een gestroomlijnde (bedrijfs)automatisering. Omdat ICT-systemen vaak complexe oplossingen bevatten, is een goede support vaak noodzakelijk. Daltec Automatisering biedt een breed scala aan diensten om uw ICT-omgeving zo goed mogelijk te laten functioneren en verder te ontwikkelen.
Service op afroep of periodiek beheer

Voor een vast bedrag per maand kunt u uw netwerk uitbesteden aan Daltec Automatisering. Zo bent u van een hoop zorgen af en als u 'lastige' vragen krijgt of tegen problemen/storingen aanloopt kunt u altijd aanspraak maken op de service van Daltec Automatisering. U bepaalt zelf -of in overleg met ons- of u ons op afroep inhuurt of volgens een vooraf vastgesteld schema.

Wij kunnen uw infrastructuur zowel van afstand als on-site beheren. Veel klanten maken gebruik van een combinatie van deze diensten, bijvoorbeeld het controleren van de backup en logboeken. Ook kan er een abonnement worden afgesloten op een volledig beheerde dienst die iedere 5 minuten uw infrastructuur controleert en ingrijpt waar nodig. Op deze manier is er altijd controle op de infrastructuur, terwijl de kosten laag blijven.
Detachering en systeembeheer

Heeft u voor een korte of lange periode een systeembeheerder of netwerkspecialist nodig? Onze netwerkspecialist heeft certificaten voor diverse Microsoft producten, zoals Exchange, Windows en SQL Server. De engineers zijn in het bezit van algemene certificeringen of zijn hiermee bezig; de keuze tussen een engineer of specialist is afhankelijk van de complexiteit van uw opdracht of project. Verder beschikken de medewerkers over certificeringen van onder andere VMWare en Apple.

Referenties naar aanleiding van deze diensten bieden wij aan op aanvraag.
Daltec Automatisering helpt Zorggroep Leveste Middenveld bij e-mailmigratie
 
Vier grote zorginstellingen in Drenthe fuseerden in 2009 tot de Zorggroep Leveste Middenveld. Dat had niet alleen organisatorische gevolgen, maar ook op het gebied van ICT waren veranderingen noodzakelijk. Zo moest er een nieuw e-mailsysteem komen op basis van Microsoft Exchange en werden de twee ziekenhuizen als elkaars failover ingericht.
Daltec Automatisering levert complete ICT-infrastructuur aan Vision Food

Als er een nieuw bedrijf wordt opgericht, moet er veel worden geregeld, waaronder de ICTinfrastructuur. Vision Food zag vlak voor de zomer van 2012 het levenslicht en wilde vanaf dag één beschikken over minimaal vijf werkplekken, Voice-over-IP en andere ICT-oplossingen. Daltec Automatisering wist de wensen van Vision Food binnen de gestelde tijd te realiseren.
Daltec Automatisering verzorgt voor Pro Facto werkplekken uit de cloud

De medewerkers van het bestuurskundig en juridisch onderzoeksbureau Pro Facto werken door heel Nederland. Om zo flexibel mogelijk te kunnen werken en vanaf iedere plek met ieder willekeurig apparaat bij de bedrijfsinformatie te kunnen, werd er gekozen voor werkplekken uit de cloud: Werkplek Online van Daltec Automatisering.