Hosted IP telefonie uit de cloud
b3d5f370-436e-4ab0-952a-c8e3e82b7634
Met HIP (hosted IP telefonie) zit u niet vast aan dure onderhoudscontracten op uw telefooncentrale en toestellen. U bepaalt in grote lijnen zelf welk toestel bij u past; ook heeft u geen (KPN) telefoonaansluiting meer, geen telefooncentrale en beschikt u over maximale flexibiliteit. En het belangrijkste: u bespaart een hoop kosten.
HIP werkt zowel voor eenmansbedrijven als bedrijven met meerdere vestigingen. Graag nodigen wij u uit in onze demonstratieruimte of komen wij bij u met onze demonstratiekoffer.
Overstappen vanaf KPN is heel eenvoudig en kost u geen moeite; wij zeggen de huidige telefoonaansluiting automatisch voor u op.
Neem contact met ons op voor meer informatie.
Daltec Automatisering helpt Zorggroep Leveste Middenveld bij e-mailmigratie
 
Vier grote zorginstellingen in Drenthe fuseerden in 2009 tot de Zorggroep Leveste Middenveld. Dat had niet alleen organisatorische gevolgen, maar ook op het gebied van ICT waren veranderingen noodzakelijk. Zo moest er een nieuw e-mailsysteem komen op basis van Microsoft Exchange en werden de twee ziekenhuizen als elkaars failover ingericht.
Daltec Automatisering levert complete ICT-infrastructuur aan Vision Food

Als er een nieuw bedrijf wordt opgericht, moet er veel worden geregeld, waaronder de ICTinfrastructuur. Vision Food zag vlak voor de zomer van 2012 het levenslicht en wilde vanaf dag één beschikken over minimaal vijf werkplekken, Voice-over-IP en andere ICT-oplossingen. Daltec Automatisering wist de wensen van Vision Food binnen de gestelde tijd te realiseren.
Daltec Automatisering verzorgt voor Pro Facto werkplekken uit de cloud

De medewerkers van het bestuurskundig en juridisch onderzoeksbureau Pro Facto werken door heel Nederland. Om zo flexibel mogelijk te kunnen werken en vanaf iedere plek met ieder willekeurig apparaat bij de bedrijfsinformatie te kunnen, werd er gekozen voor werkplekken uit de cloud: Werkplek Online van Daltec Automatisering.