Verbindingen
223-large default
Het is ondenkbaar dat een bedrijf tegenwoordig geen internetverbinding heeft. Daltec Automatisering levert onder eigen label ADSL-, VDSL- en glasvezelverbindingen gecombineerd met mogelijkheden voor telefonie, pinnen, alarmeringen en VPN.
Daltec Automatisering levert onder andere verbindingen van KPN, Tele2 en Eurofiber (afhankelijk van de beschikbaarheid).
Doordat Daltec de verbinding levert, is er voor u als klant één aanspreekpunt bij eventuele storingen. Ook neemt Daltec alle rompslomp uit handen bij het aanvragen van de verbinding.
Overstappen naar Daltec is snel en eenvoudig geregeld.
Neem contact met ons op voor meer informatie.
Daltec Automatisering helpt Zorggroep Leveste Middenveld bij e-mailmigratie
 
Vier grote zorginstellingen in Drenthe fuseerden in 2009 tot de Zorggroep Leveste Middenveld. Dat had niet alleen organisatorische gevolgen, maar ook op het gebied van ICT waren veranderingen noodzakelijk. Zo moest er een nieuw e-mailsysteem komen op basis van Microsoft Exchange en werden de twee ziekenhuizen als elkaars failover ingericht.
Daltec Automatisering levert complete ICT-infrastructuur aan Vision Food

Als er een nieuw bedrijf wordt opgericht, moet er veel worden geregeld, waaronder de ICTinfrastructuur. Vision Food zag vlak voor de zomer van 2012 het levenslicht en wilde vanaf dag één beschikken over minimaal vijf werkplekken, Voice-over-IP en andere ICT-oplossingen. Daltec Automatisering wist de wensen van Vision Food binnen de gestelde tijd te realiseren.
Daltec Automatisering verzorgt voor Pro Facto werkplekken uit de cloud

De medewerkers van het bestuurskundig en juridisch onderzoeksbureau Pro Facto werken door heel Nederland. Om zo flexibel mogelijk te kunnen werken en vanaf iedere plek met ieder willekeurig apparaat bij de bedrijfsinformatie te kunnen, werd er gekozen voor werkplekken uit de cloud: Werkplek Online van Daltec Automatisering.